LG Optimus 3D revine sub numele 3D MAX

30.01.2012
LG Optimus 3D revine sub numele 3D MAX

LG 3D MAX, sau Optimus 3D MAX, este versiunea îmbunătăţită a originalului Optimus 3D, echipată cu un procesor mai rapid şi ecran 3D „fără ochelari” de o calitate superioară.

LG Optimus 3D MAX

LG Optimus 3D MAX include un procesor dual-core la 1.2 GHz şi ecran de 4.3 inch cu tehnologie NOVA Display, pe care putem urmări filmuleţe 3D înregistrate cu ajutorul celor două camere foto de 5 MP şi chiar filme 2D obişnuite, adaptate la formatul stereoscopic prin activarea funcţiei de conversie 2D-to-3D. Toate aceste bunătăţi încap într-un pachet mai subţire, mai uşor şi cu mai multe opţiuni de conectivitate decât până acum – spre exemplu tehnologie NFC.

Dacă primul Optimus 3D oferea suport pentru rezoluţie 1080p în modul de captură 2D şi doar 720p pentru formatul 3D, 3D MAX ar putea folosi procesorul mai rapid pentru adoptarea rezoluţiei 1080p în ambele moduri de filmare. Din păcate în acest moment nu există informaţii concrete care să confirme acest lucru.

Sistemul de operare aşteptat pentru Optimus 3D MAX este bazat tot pe o versiune de Android Gingerbread, dar livrată cu o interfaţă 3D evoluată faţă de cea prezentată pe modelul anterior.

LG Optimus 3D MAX

Specificaţiile oficiale pentru LG Optimus 3D MAX şi mai multe imagini de prezentare vor fi dezvăluite la Mobile World Congress, eveniment ce va avea loc peste doar câteva săptămâni la Barcelona.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News