LG Prada 3.0 anunţat oficial pe blogul LG România

LG Prada 3.0 anunţat oficial pe blogul LG România

UPDATE: LG România a anunţat pe blogul oficial lansarea smartphone-ului „Prada by LG 3.0„. Aceasta va avea loc la începutul anului viitor.

Nu au fost dezvăluite specificaţii concrete, suntem doar informaţi că „Prada Phone by LG 3.0 va continua traditia inovatiei oferite de aceasta clasa de telefoane, cu noi functionalitati, atat la nivel hardware, cat si software, prezentate intr-o maniera exclusivista premium.


Colaborarea dintre LG şi Prada este binecunoscută printre pasionaţii de telefoane, LG Prada fiind unul dintre cele mai apreciate dispozitive de la începutul lui 2007, an care a stat însă sub semnul Apple. Anul acesta, sud-coreenii se pregătesc să lanseze un nou terminal Prada – LG Prada 3.0, dar produsul final îl vom vedea cel mai probabil în prima parte a lui 2012, la Consumer Electronic Show (CES) şi Mobile World Congress (MWC).

Oficialii LG au dezvăluit momentan doar o poză cu rol de teaser şi au confirmat pe site faptul că se pregătesc de lansare. Specificaţiile tehnice nu au fost făcute publice şi sunt doar la nivel de zvonuri în acest moment. Pasionaţii din domeniu vorbesc despre un smartphone Android ICS cu ecran de 4.3 inch, cameră de 8 MP cu filmare Full HD şi procesor dual-core.

Indiferent de dotările tehnice, LG Prada 3.0 va fi un smartphone exclusivist, de lux, un produs asupra căruia Prada îşi va pune amprenta fashion.

LG Prada 3.0

Urmărește Go4IT.ro pe Google News