LG Stylus 2 Plus a fost lansat în Taiwan. Vine în curând şi în Europa

01.06.2016

LG a anunţat un nou phablet numit Stylus 2 Plus. Acesta este bazat pe modelul Stylus 2, oferind câteva îmbunătăţiri hardware, însă cel mai important este faptul că se lansează şi în afara Coreei de Sud, acesta fiind confirmat pentru lansare şi pentru Statele Unite şi America. Telefonul a debutat însă în Taiwan, urmând să păşească în afara continentului estic în următoarele sătpămâni.

LG Stylus 2 Plus este un terminal mare, cu display Full HD de 5,7”, bazat pe un panou IPS cu tehnologie Quantum Display. Acesta este alăturat unui chipset cu procesor octa-core la 1,4 GHz, însă nu este clar ce model. Toate indiciile sugerează că este vorba despre un model MediaTek, însă aşteptăm o confirmare oficială. Stylus 2 Plus se va livra în două variante, cu 2 GB RAM şi 16 GB spaţiu de stocare, sau 3 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, cu opţiunea de a adăuga card-uri micro SD în toate variantele. Aceste versiuni vor fi disponibile în funcţie de regiune şi încă nu ştim dacă vom primi în Europa modelul superior sau inferior.

Acumulatorul de 3.000 mAh este deja standard pentru telefoane de dimensiuni mari şi ar trebui să ofere destulă autonomie pentru a satisface chiar şi utilizatorii mai exigenţi. Camerele foto vor fi dea asemenea condiţionate de modelul disponibil pe piaţa locală. Modelul de bază va fi livrat cu senzor foto de 13 megapixeli pe spate şi 5 megapixeli pe faţă, în timp ce varianta mai puternică va veni cu camere de 16 megapixeli, respectiv 8 megapixeli. În cele din urmă, LG a integrat un senzor de amprentă pe butonul Power amplasat pe partea din spate a telefonului.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult