LG V20 a fost prezentat oficial. Vine cu display secundar, Snapdragon 820 si dual-camera

07.09.2016
Am tot auzit despre LG V20 în ultimele câteva săptămâni, însă abia acum LG a prezentat telefonul în mod oficial. Se pare că majoritatea informaţiilor disponibile pe internet despre acest terminal înainte de anunţul oficial au fost confirmate, compania reuşind însă să ne surprindă puţin prin noile funcţii software din interfaţa LG UX 5.0+, aplicată peste Android 7.0.
 
 
V20 este al doilea smartphone din această serie de phablet-uri a companiei coreene care dispune de un display secundar în partea de sus a celui principal. Astfel, vorbim despre un terminal cu un display principal cu panou IPS de 5,7″ în diagonală cu rezoluţie QHD, plus un alt display mai mic cu rezoluţie 160 x 1040 pixeli. Chipset-ul Snapdragon 820, folosit şi pe LG G5, îşi face din nou apariţia în interiorul acestui dispozitiv, alături de  4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare intern UFS, sistem dual camera cu senzori de 16 megapixeli si obiectiv f/1.8 + 8 megapixeli şi obiectiv wide-angle f/2.4 şi un acumulator care poate fi înlocuit de 3.200 mAh.
 
LG UX 5.0+ este noua interfaţă software care va oferi utilizatorilor acces la o serie de funcţii şi aplicaţii proprietare noi. Se pare că amplificatorul digital realizat de ESS va fi utilizat pentru înregistrarea de sunet la un nivel profesional, susţine LG, aceste capabilităţi fiind benefice chiar şi în timpul înregistrărilor video. De asemenea, interfaţa UX 5.0+ beneficiază de un editor de teme, funcţii Health avansate şi de capabilităţi noi precum multi window şi notificări expandabile, care sunt acum disponibile implicit în Android 7.0.
 

 

 
Telefonul va debuta luna viitoare în Coreea de Sud şi va ajunge în alte regiunni în viitorul apropiat. Acesta a fost prezentat în culorile Titan, Silver şi Pink, cea din urmă fiind exclusivă utilizatorilor din Coreea. Cei care vor face pre-comandă vor primi şi o pereche de căşti Bang & Olufsen, însă nu este clar dacă oferta va fi valabilă în toate regiunile.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult