LG V20, reclamat pentru probleme la scutul din sticlă aplicat camerei foto

26.10.2016
LG V20, reclamat pentru probleme la scutul din sticlă aplicat camerei foto

LG V20, primul phablet high-end cu Android 7.0, pare să aibă o problemă de fiabilitate, numeroşi utilizatori reclamând spargerea scutului din sticlă cu strat de safir aplicat camerei foto principale.

Echipat cu un sistem dual-camera performant, ale cărui lentile sunt uşor înălţate peste profilul carcasei, LG V20 trebuia să aibă camera foto bine protejată de zgârieturi şi loviri accidentale. Însă teoria nu pare să fi fost testată suficient de inginerii companiei, panoul din sticlă minerală cu strat de safir având tendinţa sa se spargă în dreptul blitz-ului dual-LED, ca rezultat al căldurii rezultate din folosirea acestuia în modul lanternă sau pentru filmare.

Până la primirea unui răspuns oficial din partea LG, s-ar părea că singura metodă de a păstra telefonul intact este limitarea folosirii blitz-ului LED la obţinerea de poze. Totodată unii utilizatori recomandă păstrarea foliei din plastic pre-aplicată de producător, în ideea că până şi zgârieturile fine apărute la utilizarea normală a telefonului pot cauza fisurarea ulterioară a panoului din sticlă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult