LG V60 ThinQ 5G, dezvăluit cu acumulator de 5000 mAh şi noul chipset Snapdragon 865

26.02.2020
LG V60 ThinQ 5G, dezvăluit cu acumulator de 5000 mAh şi noul chipset Snapdragon 865

Oferit împreună cu un accesoriu Dual Screen care dublează suprafaţa disponibilă pentru desfăşurarea interfeţei Android, cel de-al şaselea flagship LG V-series vine motorizat de puternicul chipset Snapdragon 865, folosit împreună cu modemul Qualcomm X55, configurat pentru conectivitate 5G în benzile sub-6GHz (acoperire mai bună) şi mmWave (viteze mai bune de transfer). De asemenea, V60 suportă şi standardul Wi-Fi 6, folosit cu noua generaţie de echipamente Wi-Fi.

Pregătit pentru consum multimedia şi divertisment folosind noile reţele de comunicaţii 5G, V60 ThinQ 5G pune la dispoziţie un ecran OLED FHD+ de 6.8 inch, prevăzut cu senzor de amprente integrat şi protecţie Gorilla Glass 5. Plasată în spatele unei perforaţii aplicate central găsim o cameră foto de 10MP optimizată pentru poze selfie, în timp ce la partea din spate găsim un sistem triple-camera cu stabilizare optică. Acesta are obiectiv principal de 64MP, cameră ultrawide de 13MP cu deschidere la 117° şi senzor ToF pentru aplicarea efectelor de profunzime.

LG V60 ThinQ 5G suportă filmare la rezoluţie 8K şi modul HDR10+ pentru imaginile obţinute folosind modul de captură manual.

Configuraţia este ajutată cu 8GB memorie RAM, 128GB stocare internă şi slot microSD pentru expansiune. Acumulatorul de 5000 mAh poate fi încărcat atât în modul wireless, cât şi prin cablu USB-C folosind adaptoare compatibile cu standardul Quick Charge 4+

.

Carcasa din sticlă şi metal beneficiază de certificare IP68 pentru protecţie împotriva pătrunderii de apă şi praf, respectiv MIL-STD 810G pentru rezistenţă la vibraţii şi şocuri mecanice.

Telefonul vine cu tastă dedicată pe lateralul carcasei pentru folosirea serviciilor Google Assistant. Calităţile pentru multimedia oferite de ecranul OLED sunt complementate cu sunet stereo şi procesare audio Quad DAC pe 32 biţi. Pentru sunet surround în clipurile filmate este pus la dispoziţie un set de 4 microfoane, suportând anularea zgomotelor de fundal în timpul convorbirilor de voce.

De un interes special este şi noua versiune a accesoriul Dual Screen. Disponibil ca achiziţie separată, acesta adaugă un al doilea ecran OLED FHD+ de 6.8 inch, identic celui principal al telefonului. Ajutat cu o balama care suportă deschidere liberă până la unghi de 360°, accesoriul Dual Screen permite folosirea în modurile laptop, stand şi cort. La partea din spate, accesoriul oferă şi un ecran OLED de 2.1 inch cu mod de funcţionare always-on, folosit pentru afişarea mesajelor de notificare.

LG livrează noul smartphone împreună cu o ediţie de Android 10 personalizată cu interfaţa LG UX 9.0. V60 ThinQ 5G va fi disponibil din această primăvară în versiunile de culoare albastru şi alb, la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult