Lumia 950 şi Lumia 950 XL, disponibile în România

02.12.2015
Lumia 950 şi Lumia 950 XL, disponibile în România

Microsoft a anunţat disponibilitatea pe piaţa locală a modelelor Lumia 950 şi Lumia 950 XL, primele telefoane care folosesc Windows 10 nativ.

Vârfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experienţă familiară şi unitară, aceeaşi pe toate dispozitivele Windows, complet cu noile funcţii Windows Hello beta pentru Lumia – autentificare prin citirea irisului şi Continuum pentru telefoane.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL – principalele caracteristici:

  • Windows 10 pre-instalat – oferind utilizatorului o experienţă familiară şi unitară
  • Pachet Office integrat, cu acces la conţinutul stocat prin OneDrive şi cloud.
  • Funcţia Continuum pentru telefoane, îmbunătăţită de accesoriul opţional Microsoft Display Dock , care poate fi achiziţionat separat de la distribuitorii autorizaţi. Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-şi folosească telefoanele ca PC-uri, conectându-le la un monitor şi transformându-le într-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugând o tastatură şi un mouse, telefonul poate funcţiona ca un PC cu aplicaţii Windows 10, precum Microsoft Office şi poate fi folosit, în acelaşi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.
  • Ecran QuadHD AMOLED cu densitate 564ppi, care oferă un plus de claritate în vizualizarea fotografiilor, a clipurilor video şi a textelor, chiar şi în lumina directă a soarelui.
  • Tehnologia PureView de la Microsoft este încorporată în camerele foto a ambelor telefoane Lumia 950 şi Lumia 950 XL, oferind un senzor de 20MP şi Flash triplu LED, respectiv funcţie de filmare 4K.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL, disponibile în România

Cumpărătorii din România pot achiziţiona vârful de gamă Lumia începând cu luna curentă de la partenerii locali, atât magazine retail, cât şi cei trei operatori de telefonie mobilă – Orange, Telekom şi Vodafone. Disponibile în variante pe alb si negru, modelul Lumia 950 poate fi achiziţionat la preţul de aproximativ 2800 Lei, respectiv 3200 Lei pentru Lumia 950XL.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult