Mai ţineţi minte Alcatel? Iată ce telefoane lansează în 2020, la preţuri incredibil de mici

14.01.2020
Mai ţineţi minte Alcatel? Iată ce telefoane lansează în 2020, la preţuri incredibil de mici

Folosit de producătorul chinezesc TCL pentru a livra telefoane ieftine destinate pieţelor internaţionale, brandul Alcatel apare pe patru noi modele smartphone, recomandate printr-un raport calitate/preţ foarte atrăgător.

 

Confirmate pentru regiuni ca Europa, Asia Pacific, America Latină, Orientul Mijlociu şi Africa, acestea sunt Alcatel 1B (66 dolari), Alcatel 1V (88 dolari), Alcatel 1S (110 dolari) şi Alcatel 3L (155 dolari).

În mod predictibil, cel mai ieftin membru al seriei 1 nu impresionează prin nimic, însă vine cu Android 10 deja instalat (în ediţie Android Go). Pe partea de hardware, găsim chipsetul Snapdragon 215 ajutat cu 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, cameră foto de 8MO şi un acumulator de 3 000mAh despre care nu ne putem plânge la acest nivel de preţ.

Ceva mai costisitoare, Alcatel 1V, 1S şi 1L vin cu o versiune completă a Android 10, precum şi un design modern, care ramă îngustă în jurul ecranului şi decupaj în dreptul camerei frontale.

Ceva mai bine dotat, Alcatel 1S oferă triple-camera cu funcţie macro. Alcatel 1V se alege cu dual-camera, având senzor principal de 13MP şi un senzor de adâncime de 5MP.

Modelul „de top”, Alcatel 1L vine cu ecran HD de 6.22”, decupat la partea de sus după modelul picătură. Din păcate, ergonomia carcasei şi aspectul altfel destul de elegant este compromis cu rama nejustificat de lată rămasă sub ecran. Interfaţa Android 10 este animată cu ajutorul unei configuraţii de buget, bazată pe chipsetul MediaTek MT6762 (CPU octa-core la 2GHz), ajutat cu 4GB memorie RAM şi un acumulator de 4000 mAh. Pentru preţul mai mult decât rezonabil de alegem cu 64GB memorie internă şi o cameră foto de 48MP.

Compensând pentru designul lipsit de imaginaţie, producătorul oferă noile modele Alcatel cu finisaje în gradienţi de culoare şi aspect iridescent, cele trei nuanţe disponibile imitând aurora boreală.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult