Meizu 16s primeşte versiune Pro, cu chipset Snapdragon 855+ şi ecran AMOLED de 90Hz

12.08.2019
Meizu 16s primeşte versiune Pro, cu chipset Snapdragon 855+ şi ecran AMOLED de 90Hz

Anunţat la începutul acestei veri ca o alternativă pentru Xiaomi Mi 9 şi alte modele asiatice de top, Meizu 16s este înlocuit deja cu o versiune superioară la partea de specificaţii.

Apărut pentru scurt timp pe site-ul companiei, Meizu 16s Pro este identic la exterior cu modelul deja lansat. Noul model vine însă cu un ecran AMOLED capabil să redea imagini mai cursive, folosind rată de împrospătare la 90 Hz. Totodată, interfaţa touch cu rată de eşantionare la 120 Hz ar trebui să permită timpi de răspuns excelenşi la aplicarea comenzilor în jocurile de Android.

Meizu 16s Pro vine echipat cu 12GB memorie RAM şi o soluţie de stocare internă (256GB) bazată pe formatul UFS 3.0, vitezele mari de transfer ajutând pornirea rapidă a aplicaţiilor. Cu frecvenţe de funcţionare mărite, versiunea Plus a chipsetului Snapdragon 855 promite un spor de performanţă de 10-15% în condiţiile unui consum de energie neschimbat.

Pe spatele carcasei, sistemul dual camera alăturează senzorul principal de 48MP unui modul de 20MP, comutat atunci când dorim să beneficiem de zoom optic.  

Lista dotărilor este completată cu senzor de amprente integrat sub suprafaţa activă a ecranului, acumulator de 3600 mAh şi adaptor AC pentru încărcare rapidă, capabil să furnizeze prin cablul USB-C o putere de 18W.

La fel ca modelul actual, Meizu 16s Pro va fi livrat cu o interpretare de Android 9 Pie numită FlymeOS 8.

Preţul la vânzare nu este cunoscut, însă putem lua ca reper suma de 420 euro cerută pentru modelul non-Pro.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult