Microsoft confirmă zvonurile: Nokia va lansa noi „telefoane mobile” anul acesta

18.10.2016
Microsoft confirmă zvonurile: Nokia va lansa noi „telefoane mobile” anul acesta

După ce mai întâi am aflat despre CEO-ul Nokia Rajeev Suri că va participa la expoziţia Mobile World Congress 2017, James Rutherfoord – CEO Microsoft pentru zona Asia-Pacific dezvăluie şi că HMD Global, compania care a achiziţionat de la Microsoft drepturile de folosire a brandului Nokia, va lucra în parteneriat cu adevăratul Nokia pentru lansarea de noi produse.

Potrivit dezvăluirilor făcute într-o publicaţie vietnameză, până la finalul acestui an vor fi lansate două noi „telefoane Nokia”, urmând în primăvara anului viitor să fie disponibile şi cel puţin două modele smartphone. Distincţia făcută nu lasă loc de interpretări, primele dispozitive fiind cu siguranţă telefoane mobile din categoria feature phone, încadrate la gama entry-level.

Urmând sursa informaţiilor – FIH Mobile, o subsidiară Foxconn, devine tot mai clar că noile dispozitive vor fi produse în China, bazându-şi succesul pe notorietatea brandului Nokia. Rămâne de văzut dacă designul şi calitatea noilor dispozitive se va putea ridica la nivelul foarte ridicat oferit compania finlandeză în vremurile ei de glorie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult