Microsoft taie din preţurile vârfurilor de gamă Lumia 950 şi 950 XL

Microsoft taie din preţurile vârfurilor de gamă Lumia 950 şi 950 XL

Cei care doresc să beneficieze de cel mai avansat smartphone cu Windows 10 al momentului, dar au amânat până acum luarea unei decizii de cumpărare din cauza preţului ridicat, au acum motive de bucurie.

După ce mai întâi a aplicat reduceri de preţuri pentru cumpărătorii din Marea Britanie, Microsoft ieftineşte acum seria de telefoane Lumia 950 / 950 XL şi pentru doritorii din Franţa. Astfel Microsoft Lumia 950 apare în oferta magazinului Amazon  cu preţul de 599 euro, valabil atât pentru varianta de culoare albă, cât şi cea neagră a telefonului.

Microsoft taie din preţurile vârfurilor de gamă Lumia 950 şi 950 XL

Modelul phablet Lumia 950 XL poate fi găsit acum la preţul de 699 euro, respectiv echivalentul a 741 euro în Marea Britanie.

Ambele modele Microsoft Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt disponibile la precomandă, livrările urmând să înceapă din data de 3 decembrie pentru cumpărătorii din Marea Britanie. Momentan, termenul de livrarea pentru restul Europei nu este cunoscut.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult