Microsoft va anunţa noi dispozitive Lumia, Surface şi Band în octombrie

21.08.2015
Microsoft va anunţa noi dispozitive Lumia, Surface şi Band în octombrie

Printre producătorii de hardware care urmează să lanseze noi produse în această toamnă pare să se regăsească şi Microsoft, conform unor noi zvonuri. Ştiam deja că odată cu lansarea versiunii pentru mobile a lui Windows 10 vom vedea şi noi dispozitive Lumia, însă informaţiile noi sugerează că vom primi mult mai mult de atât.

The Verge susţine că poate verifica o serie de informaţii lansate de site-ul chinez WPDang, în care era sugerat un eveniment de lansare Microsoft programat pentru luna octombrie. Pe lângă noile smartphone-uril lumia din gama flagship, presupusele 940 şi 940 XL, chinezii spun că vom vedea şi a patra generaţie de tablete Surface, alături de cel de-al doilea model de brăţară inteligentă: Band 2. Nu în ultimul rând, WPDang sugerează că şi o nouă variantă a consolei Xbox One ar putea debuta în cadrul acestui eveniment, cu o carcasă mai mică. Lipsa zvonurilor legate de un nou Xbox sugerează însă că sunt slabe şanse să vedem noua consolă în octombrie.

Informaţiile disponibile în acest moment despre noul Surface Pro 4 spun că în termeni de design, acesta va fi similar cu Sufrace 3, întrucât companiile au investit deja resurse în realizarea de staţii de andocare pentru încărcare, modificările putând fi mai degrabă evidente în interior. Sunt aşteptate noutăţi pentru Surface precum un senzor de amprentă şi o tastatură nouă.

În ciuda faptului că Microsoft va ţine o conferinţă legată de Windows 10 la IFA 2015, se pare că va păstra anunţul acestor dispozitive pentru un eveniment dedicat în luna octombrie. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult