Motivul pentru care Apple ar putea amâna lansarea iPhone 5S

19.07.2013
Motivul pentru care Apple ar putea amâna lansarea iPhone 5S

Potrivit unor informaţii circulate de surse apropiate industriei, Apple ar putea amâna lansarea noului model iPhone 5S pentru finalul acestui an.

Conform dezvăluirilor făcute de publicaţia Commercial Times, motivul invocat de companie este o schimbare de ultim moment adusă configuraţiei telefonului. Astfel, ecranul de 4 inch întâlnit la modelul iPhone 5 este înlocuit cu unul mai spaţios, de 4.3 inch. Rezoluţia rămâne neschimbată la valoarea 640×1136 pixeli, dar creşterea suprafeţei de afişare face ca matricea IPS folosită să aibă o densitate uşor sub valoarea de 326 ppi întâlnită la modelul iPhone 5. Cu toate acestea, claritatea imaginii nu ar trebui să aibă prea mult de suferit, diferenţa de suprafaţă între cele două ecrane fiind totuşi mică.

Motivul pentru care Apple ar putea amâna lansarea iPhone 5S

Pe lângă un ecran mai mare, iPhone 5S se va diferenţia de predecesorul iPhone 5 şi noul model iPhone ieftin cu un chipset mai performant şi cameră foto superioară calitativ.

Potrivit altor surse, componentele electronice pentru modelul iPhone de buget sunt livrate încă din luna iunie, iar subansamblele pentru carcasa acestuia vor fi gata nu mai târziu de începutul lunii august, astfel că lansarea acestuia nu ar trebui să întârzie mai mult decât începutul acestei toamne. Indiferent de veştile circulate la bursa zvonurilor – unele mai puţin credibile decât altele, Apple este aşteptat să prezinte în lunile următoare cel puţin un model iPhone, urmat de o nouă lansare de produs către finalul acestei toamne.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult