Moto G Stylus, alternativa Galaxy Note pregătită de Motorola, apare într-un teaser video oficial

26.02.2020
Moto G Stylus, alternativa Galaxy Note pregătită de Motorola, apare într-un teaser video oficial

Pregătit pentru lansare în această primăvară, Moto G Stylus este aşteptat cu un preţ accesibil şi pachet competitiv de dotări.

Deşi anunţul de lansare se lasă aşteptat, Motorola promovează deja noul Moto G Stylus cu o reclamă televizată, clipul ilustrând designul exterior şi avantajele Stylus-ului păstrat într-un compartiment special prevăzut la partea de jos a telefonului.

La fel ca rivalul Galaxy Note, Moto G Stylus prezintă o listă personalizabilă cu aplicaţii pentru productivitate, ajutând utilizatorii să ia notiţe să deseneze şi să editeze cu precizie diverse documente folosind Stylus-ul.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Moto G Stylus vine cu ecran LCD de 6.4”, suportând rezoluţie FHD+ (1080×2300 pixeli), corespunzătoare ratei de aspect 19.17:9. Telefonul este motorizat de platforma mid-range Snapdragon 665, ajutată cu 4GB memorie RAM şi 128GB stocare internă.

Moto G Stylus vine cu sistem quad-camera la partea din spate, camera principală folosind un senzor optic de 48MP capabil funcţioneze în modul low-light cu rezoluţia de 12MP, obţinută folosind un procedeu de contopire a pixelilor adiacenţi cu rată de 4:1. Celelalte opţiuni sunt cameră ultra-wide de 16MP, cameră 2MP pentru funcţia Macro şi senzor Time of Flight (ToF) pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret. Printre atuurile oferite se numără şi posibilitatea de a filma în modul landscape ţinând telefonul în poziţie verticală, aplicaţia de captură ajustând automat orientarea imaginii. Ecranul de tip perforat acomodează o cameră frontală de 16MP.

Moto G Stylus vine cu acumulator de 4000 mAh dimensionat pentru aproximativ două zile de autonomie şi un adaptor AC cu putere de 10W.

Livrat cu versiunea Android 10, Moto G Stylus va ajunge iniţial în ofertele operatorilor telecom din Statele Unite, cu un preţ recomandat de 300 dolari. Deocamdată, nu este clar dacă Motorola va livra acest produs şi pentru piaţa europeană.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult