Moto Z Play depistat în baza de date AnTuTu

07.07.2016
Moto Z Play depistat în baza de date AnTuTu

Motorola a lansat primele două modele de smartphone-uri high-end Moto Z, însă asemeni vechilor Moto X, este programată pentru lansare şi o variantă Play, care acoperă segmentul mid-range premium. Deşi momentan nu am primit foarte multe detalii desrep acest model, se pare că lista de specificaţii tehnice ale acestuia a fost deja depistată în baza de date AnTuTu sub numele Moto Z Play XT1635-03.  

Noul smartphone de la Motorola ar trebui să păstreze liniile de design ale celorlalte modele Moto Z, oferind un design plat, o cameră ieşită în relief şi conectori magnetici pe partea din spate, pentru a fi compatibil cu accesoriile MotoMods. Acest lucru înseamnă că dimensiunile dispozitivului ar trebui să fie similare, cu display de 5,5”.

Spre diferenţă de Moto Z şi Moto Z Force, noul model Play dispune de un panou Full HD (1920 x 1080 pixeli), 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare intern şi camere foto de 16, respectiv 5 megapixeli. Chipset-ul Snapdragon 625 pare să fie o alegere ciudată, însă ar putea fi o eroare de listare, întrucât ar fi mai logică alegerea noului Snapdragon 652 pentru un dispozitiv care vizează spaţiul dintre mid-range şi flagship.

Motorola nu a discutat în public despre un model Moto Z Play până în prezent şi nici nu pare să se grăbească să îl lanseze. Având în vedere că astfel de leak-uri au fost întâlnite şi pentru modelele Moto Z şi Moto Z Force în urmă cu mai mult timp, este posibil să mai dureze câteva luni bune până când vom vedea un anunţ oficial legat de Moto Z Play.

Citeşte şi Lenovo a anunţat flagship-urile Moto Z, Moto Z Force şi accesoriile MotoMods

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult