Moto Z3 Play – specificaţii şi posibilă imagine de prezentare oficială

Autor: Aurelian Mihai 26.04.2018
Moto Z3 Play – specificaţii şi posibilă imagine de prezentare oficială

Aşteptat pentru lansare nu mai târziu de luna iunie, Moto Z3 Play schimbă puţin designul observat la predecesorii Moto Z Play şi Moto Z2 Play, mutând senzorul de amprente în lateral pentru a face loc noului ecran FHD+ de 6”.

Întâlnită şi la alte modele smartphone de generaţie mai veche, configuraţia cu senzor de amprente poziţionat pe lateralul carcasei a fost abandonată de majoritatea producătorilor din pricina funcţionării defectuoase, cauzată de suprafaţa prea mică disponibilă pentru interpretarea amprentelor. Putem doar spera că Motorola a rezolvat între timp această limitare.

Compatibil cu accesoriile Moto Mods, Z3 Play include portul pentru accesorii la partea din spate şi sistemul de prindere magnetic. Lipseşte însă conectorul pentru căşti, funcţionalitatea acestuia urmând să fie preluată de un adaptor USB-C la Jack 3.5mm, inclus în pachetul cu accesorii.

Configuraţia este centrată în jurul chipsetului Snapdragon 636, ajutat cu până la 6GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu până la 64GB spaţiu de stocare, camere foto de 12MP + 8MP la partea din spate şi un acumulator de 3000 mAh.

Potrivit schiţelor furnizate anterior, Moto Z3 Play ar urma să aibă dimensiuni 156.4 x 76.47 x 6.65mm, fiind cu 0.7 mm mai subţire decât modelul lansat anul trecut.