Motorola RAZR, de azi în oferta Vodafone

14.12.2011
Motorola RAZR, de azi în oferta Vodafone

Motorola este din nou în lumina reflectoarelor cu brandul RAZR. Smartphone-ul ce poartă acest nume se doreşte a fi cel mai subţire din lume, carcasa având pe aproapte toată lungimea o grosime de 7,1 mm. Mai mult, pentru producătorul s-a deranjat destul de mult pentru a proteja dispozitivul de factori distructivi. Ecranul se află în spatele unui strat de Gorilla Glass, capacul din spate este construit din fibră de kevlar, iar componentele din interior sunt protejate împotriva stropirii cu lichide.

Motorola RAZR a intrat în oferta Vodafone

Operatorul de telefonie mobilă Vodafone România a anunţat că noul Motorola RAZR se găseşte de astăzi în oferta sa online. Dacă nu sunteţi interesat de un abonament, preţul la liber este de 529 €.

Motorola RAZR - capacul din fibră de kevlar

Cei care doresc să încheie un abonament pe doi ani, pot achiziţiona Motorola RAZR cu preţuri ce încep de la 249 €. Acesta este valabil pentru un abonament Mega 25 cu extraopţione de Internet pe Mobil 1 GB, care costă 37 €/lună. Un abonament Mega 17 cu 250 MB de trafic pe Internet vă costă 29 €/lună şi vă reduce preţul telefonului la 279 €. Pentru un abonament mai accesibil, cum ar fi Mega 8 cu 500 MB trafic, care vă taxează cu 15 € lunar, preţul lui Motorola RAZR ajunge la 349 €. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul Vodafone.ro.

Motorola RAZR are un profil de 7,1 mm

Urmărește Go4IT.ro pe Google News