Motorola Moto X, imagini oficiale şi specificaţii aproape complete

Motorola Moto X, imagini oficiale şi specificaţii aproape complete

A trecut mai bine de jumătate de an de când am auzit pentru prima oară de misteriosul telefon X de la Motorola, primul fruct al colaborării reale dintre Google şi achiziţia sa, iar Moto X nu mai are mult până când îşi va dezvălui toate secretele. Telefonul va fi lansat pe data de 1 august, în cadrul unui eveniment care va avea loc la New York, însă până atunci putem vedea deja imaginile reale ale produsului şi specificaţiile sale.

Terminalul, care a fost văzut pentru prima dată acum câteva zile în mâinile lui Eric Schmidt, va fi disponibil în cel puţin două versiuni coloristice: alb şi negru. Moto X foloseşte un design nou, care nu a mai fost abordat până acum de Motorola, şi care aduce cu liniile curbe ale vechiului Galaxy Nexus.

Dincolo de design, Moto X va fi un terminal mid-range accesibil, cu care Motorola va încerca să cucerească procentele de piaţă pierdute în ultimii ani.

Moto X va folosi o soluţie Qualcomm MSM8960DT, un membru al familiei Snapdragon S4 Pro care oferă un procesor dual-core Krait tactat la 1700 MHz şi un nucleu grafic Adreno 320. Acesta este un model apropiat de cel pe care l-am întâlnit pe telefonul Sony Xperia SP şi care a avut o prestaţie foarte bună. Nu este clar care este diferenţa dintre MSM8960T şi MSM8960DT, însă apariţia în setul de specificaţii al suportului Wi-Fi 802.11 ac ne spune că avem de-a face, cel mai probabil, cu o versiune uşor actualizată.

Moto X va oferi un ecran de 4,7” cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, specificat ca având 1184 x 720 pixeli deoarece sunt folosite butoane software, 2 GB memorie RAM, stocare internă de 16 GB şi o baterie cu o capacitate de 2200 mAh. Dincolo de adaptorul Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac deja amintit, viitorul telefon Motorola va oferi o cameră principală cu un senzor de 10,5 MP, o cameră frontală de 2,1 MP şi NFC, slotul MicroSD nefăcându-şi însă loc.

Zvonurile anterioare au afirmat că Motorola va implementa şi o serie de funcţii software interesante, deci evenimentul din data de 1 august rămâne în continuare demn de urmărit, mai ales că atunci vom afla, probabil, şi preţurile şi regiunile în care Moto X va fi disponibil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News