Motorola One Power va fi încă un model mid-range premium cu „notch”

11.06.2018
Motorola One Power va fi încă un model mid-range premium cu „notch”

Motorola One Power a apărut deja în mai multe leak-uri, însă până în prezent nu ştiam exact ce configuraţie va avea noul smartphone cu Android One. Se pare însă că fotografii ale materialelor promoţionale pentru telefon au ajuns online, dezvăluind astfel lista completă de specificaţii tehnice. Vestea bună este că dacă există deja astfel de broşuri, lansarea oficială nu poate să fie foarte departe.

One Power de la Motorola este confirmat din nou ca o clonă de iPhone X în termeni de design, care va ţinti însă spre piaţa mid-range premium, fiind foarte similar în specificaţii cu un alt model care seamănă cu dispozitivul Apple: ZenFone 5.

Acesta va fi echipat cu un ecran de 6,2”  cu rezoluţie Full HD+ (2.280 x 1.080 pixeli), un chipset Snapdragon 636 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi cameră foto duală cu senzori 12+5 megapixeli (f/1.8, f/2.0). Telefoul vine echipat şi cu un acumulator de dimensiuni mari, cu capacitate de 3.780 mAh şi va rula Android Oreo 8.1 din fabrică, în varianta sa „pură”, fără personalizări.

Singurele elemente care par să fie modifica în cadrul software-ului este bara de notificări, adaptată la decupajul destul de pronunţat şi butonul de navigaţie care înlocuieşte cele trei butoane obişnuite, pentru control prin gesturi.

Noul Motorola One Power pare să fie proiectul care a rezultat din dezvoltarea modelului anulat Moto X5, câteva imagini mai vechi scăpate pe internet prezentând un smartphone similar în design, dar cu branding Moto.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult