Nexus 5, surprins în noi imagini neoficiale

Nexus 5, surprins în noi imagini neoficiale

Deşi încă nu a fost anunţat oficial, înlocuitorul telefonului Nexus 4 ni se arată în noi imagini, afişând un design ce urmează îndeaproape aspectul tabletei Nexus 7 din a doua generaţie.

Produs tot de LG, Nexus 5 este livrat cu sistemul de operare Android 4.4, al cărui meniu de blocare a ecranului poate fi întrezărit pentru scurt timp în prezentarea video de mai jos:

Cât despre dotările oferite, lista neoficială a specificaţiilor menţionează un ecran de 5.2 inch cu rezoluţie 1080p şi procesor quad-core la 1.5GHz din seria Snapdragon 600, 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spaţiu de stocare intern, respectiv acumulator de 3000mAh. Camera foto obţine poze la rezoluţie 9MP şi include funcţie de filmare Full HD.

Aşteptat pentru această toamnă, Nexus 5 ar putea fi prezentat către finalul lunii octombrie, odată cu noua versiune Android 4.4, cu nume de cod KitKat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult