Nexus 6P, reclamat pentru probleme cu bateria

31.10.2016

Urmând actualizării la versiunea Android 7.0, unii dintre utilizatorii telefoanelor Nexus 6P par să aibă proleme cu nefuncţionarea acumulatorului, care nu pot fi corectate decât conectând adaptorul AC.

Aparent, fără legătură cu apariţia unui defect fizic, acumulatorul telefoanelor Nexus 6P poate înceta să funcţioneze complet în anumite situaţii, singura modalitate de reanimare fiind repornirea dispozitivului cu adaptorul de alimentare conectat.

Momentan, nu este clar cât de răspândită este problema demonstrată şi într-un clip YouTube, sau dacă poate fi rezolvată cu un simplă actualizare software. Cert este că autorul clipului a primit acceptul pentru returnarea dispozitivului la centrul de service.

În comentariile lăsate de alţi posesori Nexus 6P, utilizatorii acuză şi reportarea incorectă a nivelului de încărcare rămas, ducând la oprirea prematură a telefonului după ce încărcarea bateriei scade sub 25%.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult