Noi imagini cu Galaxy S8 şi o listă de preţuri neoficială

Noi imagini cu Galaxy S8 şi o listă de preţuri neoficială

Nu ar fi o săptămână de lucru obişnuită dacă nu am primi noi imagini cu Galaxy S8 de la Samsung. Evan Blass a publicat o nouă serie de imagini cu smartphone-ul, în variantele de culoare argiuntiu şi negru, care par a fi extrase dintr-un comunicat de presă. Alături de noile imagini, Blass a publicat şi o listă de preţuri pentru cele două modele (standard şi plus), cât şi pentru accesoriile sale.

Imaginile nu descriu nimic nou, designul fiind deja cunoscut de câteva săptămâni bune. Avem de a face cu un telefon cu ecran curbat, senzor de amprentă pe spate şi dimensiuni similare faţă de modelele precedente, cu menţiunea că diagonala display-ului a crescut semnificativ. Foarte probabil vom avea de a face cu un senzor de presiune în partea de jos a ecranului şi butoane virtuale, care vor înlocui vechile butoane capacitive.

La capitolul preţ, iar nu avem parte de prea multe surprize, însă aflăm pentru prima dată cât vor costa cele două accesorii importante ale lui Galaxy S8. Modelul de bază al telefonului va costa 799 euro, fiind echipat cu 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare, în timp ce S8+ va costa 899 euro. Dock-ul DeX, care va transforma dispozitivul într-un computer desktop, cu posibilitatea de a fi conectat la un monitor, tastatură şi mouse, va costa 150 de euro, în timp ce noul Gear VR va costa 129 euro. În cele din urmă, noua generaţie de cameră pentru filmări la 360 de grade, Gear360, va costa 229 euro.

Evenimentul de lansare al lui Galaxy S8 şi al modelului superior Galaxy S8+ va avea loc pe data de 29 martie şi va fi transmis live pe internet.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult