Nokia E75: un E51 cu tastatură QWERTY

25.11.2008
Nokia E75: un E51 cu tastatură QWERTY

Avem imagini cu viitorul smartphone Nokia E75. Telefonul va fi anunţat pe la jumătatea lunii decembrie şi cel mai probabil va sosi în România în prima parte a anului 2009. Păcat, ar fi fost un frumos cadou de Crăciun pentru amatorii de dispozitive inteligente, mai ales pentru cei care şi-au achiziţionat un Nokia E51 şi acum resimt din plin lipsa tastaturii QWERTY.

Nokia E75

Nokia E75 seamănă izbitor cu E51, doar că finlandezii au adăugat un mecanism de culisare ce dezvăluie printr-un slide lateral utila tastatură cu caractere. O altă îmbunătăţire se remarcă la display: 2.4 inch faţă de doar 2 inch cât oferă E51. La conectivitate se prezintă în aceeaşi formulă, cu HSDPA şi Wi-Fi, iar camera foto beneficiază de un upgrade la 3.2 MP. Nokia ne-a obişnuit însă cu imaginile mediocre produsele de dispozitivele din seria E, aşa că nu trebuie să emitem pretenţii prea mari de la E75 în ceeea ce priveşte capturile foto – mai ales că este un telefon axat pe funcţii business.

Nokia E75

Mai rămâne să vedem cum se va descurca la capitolul autonomie, capitol la care majoritatea smarphone-urilor suferă serios.

Nokia E75

Urmărește Go4IT.ro pe Google News