Nokia N810 Internet Tablet – exclusiv navigator

18.10.2007
Nokia N810 Internet Tablet  - exclusiv navigator

Nokia N810 Internet Tablet, adică “ultimul racnet” în materie de răsfoire a paginilor Web / Web 2.0 şi-a facut astăzi apariţia sub privirile înceţoşate de neînţelegere ale internauţilor de ocazie.

Aceştia se aşteptau ca dispozitivul să fie, printre altele, şi telefon mobil. Ei bine, Nokia a spus NU, N810 nu va fi şi telefon ci va păstra caracteristicile predecesorului său N800 Internet Tablet (touchscreen, Wi-Fi, Bluetooth, suport VoIP etc.) plus câteva îmbunătăţiri care să justifice preţul piperat de 479$ fără taxe.

Aşadar, N810 aduce nou un receptor GPS integrat (hărţile sunt incluse), un design tip slider (ce a permis introducerea tastaturii QWERTY) şi o interfaţa mai aspectuoasă, de efect. Spaţiu de stocare, în limita a 2 GB de memorie internă, expandabil cu ajutorul card-ului extern de până la 10 GB (nu s-a specificat tipul).

Vrăjelile de genul “cu acest minunat device îţi verifici mail-ul, stai pe chat, te uiţi la filmuleţe pe You Tube sau scrii pe blog” sunt deja fumate. Pai cred şi eu că pot face asta, din moment ce am la dispoziţie un browser de navigare complet (bazat pe Mozilla).

Nokia N810 a fost anunţat azi în cadrul summit-ului Web 2.0 de la San Francisco, iar pe la mijlocul lui noiembrie îl vom vedea la rafturi.

Nokia N810 Internet Tablet

Nokia N810 Internet Tablet

Nokia N810 Internet Tablet

Nokia N810 Internet Tablet

Urmărește Go4IT.ro pe Google News