Noul flagship HTC a fost listat de AnTuTu

30.03.2017
Noul flagship HTC a fost listat de AnTuTu

Zvonurile despre un nou smartphone HTC de top echipat cu Snapdragon 835 par să prindă contur. După un clip de promovare scăpat pe internet şi publicat de @evleaks şi informaţii despre adoptarea conceptului Ocean de toamna trecută, avem acum o listare a unui nou dispozitiv HTC cu numele de cod „CBP” listat în baza de date a software-ului de testare AnTuTu, care pare să se încadreze în aceste descrieri.

Samsung Galaxy S8 este primul smartphone cu Snapdragon 835 care va ajunge pe piaţă, însă nu este primul anunţat cu acest chipset. Sony a dezvăluit la Mobile World Congress 2017 că noul său flagship Xperia XZ Premium va fi echipat cu acest model de chipset, iar HTC pare să vină din urmă cu cel de-al treilea dispozitiv. Din păcate, listarea de pe AnTuTu nu descrie un smartphone ieşit din comun, ci doar unul cu un hardware mai puternic decât modelele precedente.

Noul model HTC CBP (zvonit să fie numit la raft HTC Ultra sau doar HTC U), va fi bazat pe puternicul chipset al celor de la Qualcomm şi va beneficia de 4 GB memorie RAM, display QHD (probabil de 5,5”), 64 GB spaţiu de stocare intern şi camere foto de 16, respectiv 12 megapixeli. Aceste detalii sunt în ton cu informaţiile care au fost dezvăluite ieri de VentureBeat.

Probabil că HTC va încerca să diferenţieze pe piaţă acest model de concurenţă prin funcţiile touch integrate în rama exterioară, fără să aducă schimbări majore la capitolul design, precum LG şi Samsung, care au optat pentru display-uri cu margini subţiri şi raport de aspect neobişnuit. Anunţul oficial al noului flagship HTC este aşteptat în luna aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult