Nubia Z11, cel mai avansat smartphone ZTE de anul acesta va fi dezvăluit în curând

15.06.2016
Nubia Z11, cel mai avansat smartphone ZTE de anul acesta va fi dezvăluit în curând

După ce mai întâi am făcut cunoştinţă cu versiunea „mini”, ZTE completează familia de telefoane Nubia şi cu modelul premium, Nubia Z11.

Nu atât de mare ca modelul Z11 Max prezentat la începutul acestei luni, dar cu hardware mai performant, Nubia Z11 va fi dezvăluit oficial în cadrul unui eveniment de presă programat pentru data de 28 iunie.

Purtând semnătura lui Cristiano Ronaldo, ales de ZTE pentru a reprezenta sub-brandul Nubia, noul smartphone pune la dispoziţie un ecran de 5.5” cu rezoluţie 1080p, animat de puternicul chipset Snapdragon 820 furnizat de Qualcomm. Nubia Z11 dispune de 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern, respectiv senzor de amprente la partea din spate.

Carcasa integral metalică măsoară 7.75 mm grosime şi protejează ecranul sub un scut din sticlă minerală cu margini curbate. Lista preliminară cu specificaţii menţionează folosirea unui acumulator de 2900 mAh, cameră foto principală de 16 MP şi cameră frontală de 8 MP.

Din păcate pentru informaţii complete va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare programat pentru finalul acestei luni.

Lenovo a anunţat flagship-urile Moto Z, Moto Z Force şi accesoriile MotoMods

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult