Nubia Z11, flagship-ul ZTE pentru anul 2016, are acum şi o versiune „mini”

19.04.2016
Nubia Z11, flagship-ul ZTE pentru anul 2016, are acum şi o versiune „mini”

Sub-brand al companiei ZTE, familia de telefoane Nubia tocmai a primit un nou membru. Nubia Z11 mini este un smartphone cu ecran 1080p de 5” şi cameră foto de 16MP, propus ca alternativă accesibilă la vârful de gamă Nubia Z11.

Punând accentul pe capabilităţile foto, Z11 mini foloseşte un senzor Sony din gama superioară IMX298 – identic celui folosit de competitorii Xiaomi Mi 5 şi Huawei Mate 8, pus în spatele unui grup de lentile cu deschidere f/2.0 şi asistat cu sistem de focalizare bazat pe tehnologie phase-change şi filtru „3D noise reduction”. Disponibil în piaţa chineză pentru echivalentul a 205 euro, Nubia Z11 mini este însă considerabil mai ieftin, prezentând o alternativă interesantă celor care doresc un smartphone cu performanţe foto superioare la un preţ bun.

Aplicaţia de captură oferă opţiune pentru format RAW şi setarea manuală a valorii ISO până la 12800. În schimb, funcţia de filmare este limitată la rezoluţie 1080p.

Camera frontală foloseşte un senzor de 8MP cu pixeli de 1.4µm, pus în spatele unor lentilele cu deschidere f/2.4, combinaţia aleasă promiţând performanţe crescute în condiţii de lumină slabă.

Nubia Z11 mini este oferit într-o carcasă realizată pe şasiu metalic, acoperită cu sticlă pe ambele părţi. La interior găsim o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 617 (28nm, CPU octa-core Cortex-A53, GPU Adreno 405), ajutat cu 3GB memorie RAM şi susţinut cu un acumulator de 2800 mAh. Lista dotărilor este completată cu un senzor biometric, conectivitate LTE şi suport dual-SIM. Telefonul este livrat cu 64 GB memorie internă şi rulează versiunea Android 5.1.

Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind disponibilitatea acestui model în pieţele internaţionale.

Citeşte şi despre Nubia Z11: flagship-ul ZTE pentru anul 2016

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult