OnePlus 3T va fi mai scump cu 80 dolari decât modelul actual, însă compensează cu dotări superioare

27.10.2016
OnePlus 3T va fi mai scump cu 80 dolari decât modelul actual, însă compensează cu dotări superioare

Purtând numele de model A3010, OnePlus 3T este aşteptat cu aceeaşi funcţionalitate de bază şi design de carcasă, adăpostind însă hardware mai performant.

Potrivit zvonurilor, noul smartphone include o cameră foto de 16 MP bazată pe senzorul Sony IMX389, justificând cel puţin parţial preţul de achiziţie mărit. Printre îmbunătăţirile notabile se mai numără şi chipsetul Snapdragon 821, cu frecvenţe mărite comparat modelului Snapdragon 820 folosit cu modelul actual.

Ecranul Optic AMOLED folosit de OnePlus 3 ar putea ceda locul unuia de tip LCD, schimbare motivată mai degrabă de stocurile insuficiente la ecrane AMOLED decât dorinţa de a creşte calitatea imaginii. Restul configuraţiei oferită de modelul OnePlus 3T rămâne neschimbată: 6 GB memorie RAM LPDDR4, 64 GB sau 128 GB memorie internă, senzor de amprente la partea din faţă, cameră frontală de 8 MP, conectivitate 4G LTE, conector USB-C şi acumulator de 3000 mAh cu funcţuie Dash Charge.

OnePlus 3T este aşteptat să fie dezvăluit „în curând”, echipat cu versiunea Android 7 Nougat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult