OnePlus 5T a fost dezvăluit din greşeală înainte de evenimentul oficial de lansare [FOTO]

Anunţul noului OnePlus 5T este aşteptat pe 16 noiembrie, însă site-ul german ZDNET a confirmat deja majoritatea detaliilor despre telefon. Se pare că articolul cere prezenta telefonul, care includea un unboxing şi toate detaliile tehnice, a fost publicat înainte de data lansării oficiale. Astfel, putem vedea cu toţii exact ce se găseşte în cutia noului model, cum arată dispozitivul şi care sunt diferenţele faţă de modelul OnePlus 5, lansat în vara acestui an.

Cum era aşteptat, noul OnePlus 5T va beneficia de un nou design cu display OLED edge-to-edge. Acesta nu renunţă complet la marginile din jurul panoului, însă este comparabil cu ceea ce am văzut pe Huawei Mate 10 şi alte câteva modele „fullscreen” din ultimele câteva luni. Panoul beneficiază de o diagonală de 6,01” şi rezoluţie 2.160 x 1.080 pixeli, fiind practic un Full HD mai înalt. Restul specificaţiilor hardware sunt similare cu cele ale lui OnePlus 5.

Avem de a face cu un dispozitiv similar în design cu modelul precedent în termeni de design exterior, care beneficiază de acelaşi chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm, cu 6 sau 8 GB memorie RAM în funcţie de configuraţia de stocare (64 sau 256 GB). Acumulatorul de 3.300 mAh îi va bucura pe cei care îşi doresc autonomie crescută, în timp ce jack-ul de căşti nu va dispărea de pe noul model, spre bucuria celor care au deja căşti performante şi nu îşi doresc să folosească un adaptor.

Singura difernţă majoră între OnePlus 5 şi 5T, pe lângă display, este mutarea senzorului de amprentă de sub display pe partea din spate, undeva în centrul dispozitivului, într-un loc uşor de accesat cu ambele mâini.

Un alt detaliu interesant despre OnePlus 5T pe care îl aflăm cu această ocazie este data la care acesta va putea fi comandat, inclusiv din România: 21 noiembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult