OnePlus 6T are o dată de lansare provizorie

28.08.2018
OnePlus 6T are o dată de lansare provizorie

De curând, OPPO a lansat noua sa gamă de smartphone-uri cu design complet nou, iar încă de atunci au început să apară zvonuri despre cum acestea ar putea influenţa design-ul următorului model de la OnePlus. Aceste zvonuri nu par să dispară, iar de curând au început să apară detalii şi despre o posibilă dată de lansare pentru următorul „flagship killer” al brandului secundar de la OPPO.

Conform Slashgear, surse apropiate de OPPO şi OnePlus sugerează că există două posibilităţi pentru fereastra de lansare a modelului OnePlus 6T, cel de-al doilea dispozitiv al brandului pentru 2018. Prima perioadă în care telefonul ar putea ajunge pe piaţă este 13-15 noiembrie, asemeni modelului OnePlus 5T lansat în toamna anului 2017, iar cea de-a doua ar putea fi între 16 şi 18 octombrie.

Motivul pentru o lansare mai timpurie ar putea fi influentaţă de decizia de a lansa OnePlus 6 mai devreme anul acesta. În trecut, modelul principal OnePlus se lansa în vară, în iunie sau iulie, în timp ce OnePlus 6 a venit la sfârşitul primăverii, în luna mai.

OnePlus 6T este aşteptat cu un design diferit faţă de OnePlus 6. Acesta ar putea să beneficieze de un ecran cu decupaj foarte mic în partea de sus, în formă de picătură de apă, asemeni modeleleor OPPO, în timp ce construcţia din sticlă va rămâne pe poziţii. Desigur, din punct de vedere al specificaţiilor tehnice, nu se aşteaptă nimeni la upgrade-uri majore, întrucât chipset-ul din OnePlus 6 este în continuare cel mai puternic de pe piaţă.

Conform PhoneCorridor, o listare în baza de date EEC (Eurasian Economic Comission) confirmă deja existenţa lui OnePlus 6T, acesta fiind denumit acolo drept modelul A6013, fără să ofere alte detalii despre hardware-ul său intern sau data de lansare.

Aceste informaţii nu sunt confirmate în mod oficial şi sunt aproape imposibil de verificat în acest moment, deci le trecem la categoria „zvonistică”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult