OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro: specificaţii şi preţ scăpate pe internet cu câteva ore înainte de lansare

14.05.2019
OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro: specificaţii şi preţ scăpate pe internet cu câteva ore înainte de lansare

OnePlus 7 şi OnePlus 7 Pro vor fi prezentate în această seară în mod oficial, însă cam toate detaliile importante despre aceste dispozitive au fost deja dezvăluite de diversele leak-uri de pe internet. Cu doar câteva ore înainte de evenimentul de lansare, avem la îndemână două clipuri video, unul oficial şi unul produs de T-Mobile, care prezintă diversele capabilităţi ale modelului Pro. De asemenea, o listă de preţuri pentru Marea Britanie sugerează că modelul de top va fi mult mai scump decât oricare alt dispozitiv OnePlus de până acum.

Clipul de prezentare standard sugerează că OnePlus 7 Pro va fi livrat în trei culori, acestea fiind deja cunoscute din imaginile recente cu telefonul. Este vorba despre negru, albastru şi un galben închis sau maro foarte deschis. Telefonul este echipat cu un display OLED la 90 Hz de 6,67” fără decupaj sau orificiu pentru cameră, aceasta fiind poziţionată pe marginea de sus, fiind echipată cu un mecanism retractabil mecanic.

Sistemul de camere triplu beneficiază de o cameră principală de 48 megapixeli, o cameră cu zoom 3x şi o cameră ultra-wide. Se pare că OnePlus nu a apelat la un senzor de adâncime, un senzor Time of Flight sau o cameră pentru captarea mai multor detalii, de această dată. Bateria internă va fi de 4.000 mAh, iar încărcarea va fi semnificativ mai rapidă decât pe generaţia precedentă. Nici de această dată, OnePlus nu integrează încărcare wireless pe dispozitivele sale mobile.

Când vine vorba despre preţuri, leak-erul Ishan Agarwal din India are o listă cu preţuri exprimate în Lire Sterline atât pentru modelele OnePlus 7, cât şi pentru variantele OnePlus 7 Pro. Se pare că odată cu aceste dispozitive, OnePlus va lansa şi o nouă generaţie de căşti Bullets Wireless.

OnePlus 7 – preţ

  • OnePlus 7 6 GB RAM + 128 GB stocare – 499 Lire
  • OnePlus 7 8 GB RAM + 256 GB stocare – 549 Lire
  • OnePlus 7 Pro 6 GB RAM + 128 GB stocare – 649 Lire
  • OnePlus 7 Pro 8 GB RAM + 256 GB stocare – 699 Lire
  • OnePlus 7 Pro 12 GB RAM + 256 GB stocare – 799 Lire
  • Bullets Wireless 2 – 99 Lire

Având în vedere că preţurile pentru OnePlus 6T din prezent sunt 529 lire pentru versiunea 8 GB + 128 GB şi 579 lire pentru versiunea 8 GB + 256 GB, se pare că OnePlus 7 va porni de la un preţ mai mic decât predecesorul său. Variantele Pro însă vor fi semnificativ mai scumpe decât modelele precedente, pornind cel mai probabil de la 700 de euro în Europa, dacă nu 750. Varianta de top cu 12 GB memorie RAM ar putea fi mai apropiată de 900 de euro, o gamă de preţ la care în general ajung dispozitivele premium concurente precum Galaxy S10, iPhone XS şi Huawei P30 Pro.

Lansarea OnePlus 7 va fi transmisă pe internet în această seară, începând cu ora 20:00. Evenimentul are loc la New York.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult