OnePlus One disponibil pentru comandă directă pe 17 noiembrie

OnePlus One disponibil pentru comandă directă pe 17 noiembrie

OnePlus a anunţat o nouă fereastră de 60 de minute în care oricine doreşte să achiziţioneze modelul de smartphone One, o poate face fără a apela la sistemul de invitaţii. Aceasta este a doua oară când compania chineză oferă telefonul spre vânzare directă, întrucât a mai organizat altă sesiune de 60 de minute de comenzi luna trecută.

Evenimentul va avea loc pe data de 17 noiembrie şi se va desfăşura după acelaşi regulament folosit şi în octombrie. Începând cu ora 18 a României şi până la ora 19, doritorii vor putea comanda OnePlus One direct de pe stoc, fără a mai fi nevoiţi să aştepte săptămâni sau luni întregi până la livrare. Atunci când stocul se epuizează, comanda se transformă în pre-comandă, iar sistemul alocă automat un timp mediu de livrare.

OnePlus asigură potenţialii clienţi că nu vor fi taxaţi înainte de livrarea comenzii în cazul în care stocul se epuizează. Cei care se răzgândesc pot renunţa oricând la comandă, iar banii rămân în cont. În cazul în care un utilizator are o pre-comandă iniţiată şi are în posesia sa şi o invitaţie de comandă, acesta poate să îşi upgradeze pre-comanda la o comandă fermă, care îi asigură livrare imediată.

Dacă totul vi se pare puţin prea complicat pentru o simplă comandă online a unui smartphone, nu vă va condamna nimeni. OnePlus par să fie hotărâţi să facă modelul One foarte greu accesibil pentru utilizatorii de rând. Motivele din spatele acestei decizii pot fi multiple, însă cu siguranţă stocul limitat este un factor foarte important. De asemenea, acest mod ciudat de comenzi are şi un impact foarte probabil pozitiv asupra modului în care este perceput brandul OnePlus.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult