OnePlus pregăteşte două smartphone-uri pentru 2015

16.04.2015
OnePlus pregăteşte două smartphone-uri pentru 2015

Oferta de smartphone-uri OnePlus ar putea să se extindă mai mult decât ne aşteptam în 2015. Iniţial toată lumea a presupus că după modelul One urmează un inevitabil Two. Totuşi, compania chineză nu pare să se grăbească să scoată din ofertă smartphone-ul care a propulsat-o pe culmile succesului. Este posibil totuşi ca anul acesta să vedem nu doar un succesor pentru One, ci şi un înlocuitor pentru acesta.

Se pare că OnePlus Two va fi următorul flagship al companiei, care va aduce din nou specificaţii de top şi probabil un preţ atractiv, caracteristica cea mai cunoscută a lui One. Totuşi, un smartphone mai ieftin ar putea veni alături de noul flagship. În toamnă era aşteptat un „mid-range killer” de la OnePlus, însă singurele produse noi ale companiei au fost accesorii pentru One. Există însă posibilitatea ca anul acesta să vedem acest smartphone mai modest.

Informaţiile vin de la Bloomberg, iar detaliile au fost dezvăluite chiar de către oficialii companiei în cadrul unei vizite la sediul OnePlus. OnePlus Two este programat să apară în cel de-al treilea trimestru al anului, în timp ce varianta de medie va veni spre finalul anului. OnePlus One împlineşte luna aceasta un an de la anunţ, iar capabilităţile sale au fost deja depăşite de cele mai recente smartphone-uri ale companiilor consacrate, aşa că titlul de „flagship killer” nu prea i se mai potriveşte.

Să sperăm că alături de cele două terminale noi nu va veni şi o nouă metodă complicată de distribuţie. În timp ce controversele din jurul companiei şi sistemul de invitaţii a ţinut OnePlus One în lumina reflectoarelor, mulţi potenţiali cumpărători au fost descurajaţi de aceste practici ale companiei. Cu telefoane performante, cu o construcţie de calitate înaltă şi un preţ competitiv, OnePlus are toate şansele să creeze un nou succes. Compania a crescut de la 6 la 1000 de angajaţi în doar un an, aşa că lipsa forţei de muncă şi a stocului nu ar mai trebui să fie o problemă în 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult