OnePlus promite îmbunătăţiri software pentru camera de pe modelul 5T

24.11.2017
OnePlus promite îmbunătăţiri software pentru camera de pe modelul 5T

OnePlus 5T este un succes enorm pentru compania chineză, acesta fiind de departe cel mai bine vândut model lansat sub acest brand. Din păcate însă, în ciuda specificaţiilor de top, sunt câteva aspecte de funcţionalitate pe care OnePlus nu a reuşit să le aducă la nivelul calitativ dorit înainte de lansare. Performanţa foto în lumină slabă este una dintre aceste categorii, pe care CEO-ul Carl Pei doreşte să le îmbunătăţească în săptămânile următoare prin actualizări software.

Carl Pei este foarte activ pe forumurile oficiale OnePlus, unde oferă clienţilor informaţii despre noile lor produse şi încearcă să păstreze un dialog constant, pentru a şti întotdeauna ce trebuie îmbunătăţit. Astfel, acesta a confirmat că echipa de dezvoltare software cunoaşte deja criticile asupra performanţei telefonului atunci când sunt realizate fotografii în lumină precară şi că va începe testarea unei soluţii foarte curând.

Update-ul software va încerca să ofere imagini cu detalii mai bine definite pentru camera principală, fotografiile din prezent fiind sub ceea ce oferă concurenţa. De asemenea, update-ul pentru componenta foto va oferi rezultate mai bune pentru camera frontală, cu îmbunătăţiri în special la capitolul de calculare a timpului de expunere, în timp ce funcţia „beautification” va fi lăsată activă implicit doar în anumite pieţe din Asia, întrucât utilizatorii din vest preferă să o dezactiveze.

Primele teste pentru noul software dedicat OnePlus 5T vor începe săptămâna viitoare, update-ul urmând a fi împins către un număr limitat de utilziatori, în timp ce restul vor primi versiunea finală în săptămânile care urmează, cândva în luna decembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult