OnePlus renunţă la invitaţii o zi pe săptămână

OnePlus renunţă la invitaţii o zi pe săptămână

Compania OnePlus nu pare să fie dispusă să renunţe prea curând la sistemul de invitaţii, însă începe să slăbească condiţiile de comandă pentru „flagship killer”-ul One de anul trecut. Pe blogul oficial OnePlus a apărut un articol care anunţă că în fiecare săptămână, timp de 24 de ore vor putea fi comandate smartphone-uri produse de companie de către oricine. În restul de şase zile, sistemul de invitaţii va fi în continuare folosit.

Deşi vestea ar trebui să fie foarte bună pentru cei care nu au reuşit să pună mâna pe o invitaţie, deja OnePlus One este un telefon destul de vechi, pe care cei care l-au dorit, au reuşit să îl cumpere într-un fel sau altul. Există destule invitaţii în circulaţie încât să poţi face rost destul de repede de una, iar faptul că preţul a rămas neschimbat de-a lungul timpului nu va ajuta la vinderea de noi unităţi. Cu toate acestea, în fiecare marţi începând cu ora 10:00 a României, oricine doreşte să comande un smartphone One o poate face direct de pe site-ul companiei, fără o invitaţie.

Probabil că cei de la OnePlus caută tot felul de metode care să inducă cumpărătorii în eroare şi se încăpăţânează să folosească sistemul de invitaţii mai mult ca o unealtă de marketingdecât ca o piedică în calea avalanşei de cereri, cum era gândit iniţial. Cei care reuşesc să plaseze comenzi în fiecare marţi, vor primi de asemenea şi invitaţii pe care să le dăruiască prietenilor, deci cu siguranţă toţi cei interesaţi de acest smartphone vor putea pune mâna pe el, într-un fel sau altul.

OnePlus va pune modelul One la dispoziţie în amble sale variante. Fie cu 16 GB spaţiu de stocare şi carcasă albă, fie cu 64 GB spaţiu de stocare şi culoare neagră. Preţurile rămân 300, respectiv 350 de dolari. Desigur, disponibilitatea telefonului fără invitaţii nu va împiedica compania să ofere oferte locale, în special în India, unde OnePlus One a debutat în urmă cu câteva luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult