OPPO F1s: un „Selfie Expert” mai accesibil

08.08.2016
OPPO F1s: un „Selfie Expert” mai accesibil

OPPO a lansat un nou model din gama F1, dedicată amatorilor de autoportrete. Modelul F1s supranumit „Selfie Expert” încearcă să ofere fotografii de calitate cu ajutorul unei camere frontale performante, făcând însă compromisuri la alte capitole faţă de modelul lansat în urmă cu câteva luni, F1 Plus. Desigur, noul F1s ascunde câteva capabilităţi interesante, care nu sunt evidente la prima vedere.

În principiu OPPO F1s este un smartphone mid-range premium, echipat cu un display de 5,5” cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli). Acesta găzduieşte un chipset MediaTek MT6750, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, alături de o cameră foto principală de 13 megapixeli (f/2.2, detecţie de fază + LED flash), şi o cameră mai performantă pe partea din faţă. Aceasta beneficiază de senzor de 16 megapixeli de dimensiuni mari (1/3,1”) şi obiectiv cu diafragmă f/2.0. Din păcate, camera din faţă nu dispune de blitz, aplicaţia de cameră folosind ecranul pentru iluminare.

Detaliile mai speciale despre OPPO F1s sunt evidente atunci când scoţi tăviţa pentru cartelele SIM şi cardul microSD, aceasta fiind echipată cu trei locaşuri. Două dintre ele pot găzdui cartele nano-SIM, în timp ce un locaş este dedicat cardurilor de memorie. Astfel, utilizatorii pot beneficia atât de funcţia dual-SIM, cât şi de spaţiu de stocare generos. De asemenea, software-ul OPPO poate folosi senzorul de amprentă într-un mod inedit, putând porni diverse aplicaţii la deblocare, în funcţie de degetul folosit pentru autentificare.

OPPO F1s se va lansa în cursul lunii august, la un preţ de 270 de dolari americani.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult