Phablet-ul Huawei Ascend Mate 7 fotografiat înainte de debutul de la IFA

28.08.2014
Phablet-ul Huawei Ascend Mate 7 fotografiat înainte de debutul de la IFA

În mai puţin de o săptămână va avea loc IFA 2014 din Berlin, însă deja au fost dezvăluite într-un fel sau altul majoritatea surprizelor plănuite pentru acest eveniment. A venit momentul să vedem şi câteva imagini neoficiale cu dispozitivul care urmează să fie prezentat de Huawei săptămâna viitoare, phablet-ul Ascend Mate 7.

Acest nou model a fost sugerat în trecut în clipul de promovare al companiei realizat pentru IFA 2014, dar nu a fost încă anunţat oficial. La fel ca în cazul toturor producătorilor de dispozitive mobile şi compania chineză a reuşit să rătăcească un prototip, care  a fost fotografiat şi dezvăluit în mod neoficial pe internet.

Huawei a împrumutat pentru Ascend Mate 7 câteva elemente de design de la un alt telefon de dimensiuni similare: HTC One Max. Spatele dispozitivului, acoperit cu aluminiu eloxat, găzduieşte atât un senzor foto, cât şi un senzor de amprentă, în poziţii similare cu cel de pe telefonul HTC. De asemenea, putem vedea două dungi orizontale destinate amplificării semnalului pentru recepţie radio, care ne aduc aminte de seria de telefoane One.

Pe partea din faţă însă, avem de a face cu un aspect generic, fără prea multe elemente care să ne atragă atenţia. Poate faptul că rama este extrem de subţire în laterale este cea mai ieşită din comun caracteristică, însă nu este deloc o noutate. Atât LG G3, cât şi seria Aquos Crystal de la Sharp, disponibile deja pe piaţă, includ linii similare de design.

La capitolul hardware nu avem foaret multe informaţii concrete. Ştim doar că este bazat pe un SoC Kirin 920 octa-core, că senzorul foto de pe spate face capturi la 13 megapixeli şi că display-ul de 6” afişează o rezoluţie Full HD.

Evident, aceste detalii vin pe neoficiale şi încă nu au fost confirmate de către Huawei. Cu siguranţă vom primi toate detaliile odată cu debutul de la IFA 2014, când Ascend Mate 7 va fi dezvăluit în cadrul unei conferinţe de presă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult