Pixel 4a, versiunea accesibilă a seriei de telefoane Pixel 4, apare în noi imagini

10.03.2020
Pixel 4a, versiunea accesibilă a seriei de telefoane Pixel 4, apare în noi imagini

La fel ca predecesorul Pixel 3a, noul model Pixel 4a apare cu puţin timp înainte ca Google să dezvăluie următorul flagship din serie, Pixel 5.

Apărut în poze-spion, Pixel 4a se prezintă cu noi configuraţii de camere foto, Google optând pentru poziţionarea camerei frontale în dreptul unei perforaţii aplicate pe colţul din stânga al ecranului. Interesant este că lentila camerei foto nu se aliniază perfect cu perforaţia aplicată ecranului, sugerând că avem de-a face cu un exemplar de pre-producţie al telefonului.

La partea din spate, versiunea low-cost a seriei Pixel 4 păstrează ornamentul de formă pătrată, chiar dacă acesta adăposteşte acum doar lentila unei singure camere foto, împreună cu blitz-ul LED.

Fără prea multe pretenţii a partea de dotări, Pixel 4a vine cu senzor de amprente convenţional la partea din spate şi ecran cu tehnologie LCD.

Deşi nu se vede în imagini, la partea de sus ar trebui să fie prezentă şi o ieşire pentru căşti, de tip jack 3.5mm.

Potrivit zvonurilor, Google va livra seria Pixel 4a inclusiv într-o versiune 5G, adresată celor care doresc să beneficieze de viteze crescute la folosirea conexiunilor de internet mobil fără sacrifica o sumă prea mare de bani.

Tot din zvonuri aflăm şi că modelul de top Pixel 5, aşteptat la ceva timp după lansarea seriei Pixel 4a, ar putea schimba ornamentul de formă pătrată folosit pentru camera foto cu unul de tip semicerc, cu un design mai apropiat stilului folosit de rivalii Apple şi Samsung.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult