POCO pregăteşte trei telefoane în 2020. Primele modele ar putea fi din gama mid-range

21.01.2020
POCO pregăteşte trei telefoane în 2020. Primele modele ar putea fi din gama mid-range

POCO are planuri mari pentru 2020 dacă noile scurgeri de informaţii se dovedesc a fi reale. Se pare că după Pocophone F1, modelul original din 2018, vom primi în 2020 alte trei noi smartphone-uri sub acest brand. Dintre acestea însă, probabil că numai unul va fi un nou „flagship killer” cu specificaţii de top şi preţ mic, celelalte două modele urmând a fi bazate pe telefoane Xiaomi mid-range recente. Detaliile sunt cam puţine momentan, însă avem şi primele imagini cu unul dintre modelele din gama inferioară: POCO F2 Lite.

Conform informaţiilor disponibile în acest moment, conform GSM Arena, POCO are în plan trei modele de smartphone-uri. Primul care va fi lansat pare să fie un simplu rebranding pentru modelul Redmi K30 de la Xiaomi, în varianta 4G. Astfel, acesta va fi echipat cu un chipset Snapdragon 730. Acesta ar putea fi modelul de bază, POCO F2 Lite, pe care îk avem şi în fotografiile din acest articol.

POCO F2 Lite ar putea fi livrat însă şi într-o versiune 5G, acesta fiind cel de-al doilea model de telefon pe care noua companie „independentă” îl va lansa. Specificaţiile hardware vorbesc despre un chipset Snapdragon 765G, 6 GB RAM şi acumulator de 5.000 mAh. Fiind vorba despre noul chipset mid-range de la Qualcomm, acesta ar putea fi cel mai ieftin model de smartphone cu 5G de pe piaţă, dacă „tradiţia” POCO va fi respectată. De altfel, aceste specificaţii sunt similare cu cele ale lui Redmi K30 5G, chiar dacă design-ul exterior nu este tocmai similar.

În cele din urmă, telefonul de top ar fi POCO F2 standard, urmaşul telefonului original din 2018, care ar trebui să fie bazat pe chipset-ul Snapdragon 865. Despre acest model avem cele mai puţine detalii în acest moment, însă având în vedere zvonurile de anul trecut despre posibilitatea Xiaomi de a lansa modele Redmi sub brandul POCO, este posibil să vedem un model high-end precum un eventual Redmi K40 sau Xiaomi Mi 10T, adaptat la brandul POCO. Desigur, aceste dispozitive vor fi lansate mai târziu în an, spre vară.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult