Poţi cumpăra un Galaxy S20 „de lux” cu carcasă placată cu aur de 24 de karate

05.03.2020
Poţi cumpăra un Galaxy S20 „de lux” cu carcasă placată cu aur de 24 de karate

Ne-am obişnuit în ultima perioadă să vedem versiuni de lux ale noilor iPhone-uri, compania Caviar din Rusia lansând multiple variante din aur şi alte materiale preţioase bazate pe seria iPhone 11 Pro. Se pare însă că şi cei cu buzunare adânci care preferă însă telefoanele celor de la Samsung au acum o opţiune similară: cumpărarea unui model S20 placat cu aur de 24 de karate. Telefoanele sunt după cum ne-am putea aştepta, mult mai scumpe decât modelele originale.

Goldgenie, o companie din Londra, a anunţat noua sa serie de smartphone-uri Samsung Galaxy S20 din aur. Se pare că nu numai rama metalică a telefoanelor este realizată din aur, ci şi spatele pare să fie acoperit în totalitate cu acest metal preţios. Nu este însă clar dacă aurul interferează într-un fel cu componentele de pe spatele telefonului precum modulul NFC, modulul de încărcare wireless şi diversele antene ale dispozitivelor.

Când vine vorba despre preţuri, acestea pornesc de la 3.397 lire sterline, pentru modelul Galaxy S20 standard cu conectivitate 4G, iar fiecare model superior costă cu câte 200 lire în plus. Pentru Galaxy S20+ clienţii vor trebui să scoată 3.597 lire din buzunar, în timp ce modelul Galaxy S20 Ultra costă 3.797 lire sterline. Desigur, există şi variante 5G ale telefoanelor, fiecare variantă 5G fiind cu 100 lire mai scumpă decât varianta de bază. Desigur, modelul S20 Ultra nu se vinde decât în variantă 5G.

Comenzile pentru Galaxy S20 din aur de la Goldgenie sunt deja deschise, compania promiţând livrarea înainte de sfârşitul lunii martie, într-un pachet special, care pare a fi decorat cu piele de crocodil. Fiecare dispozitiv în parte va fi însoţit de un certificat de autenticitate.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult