Primele imagini cu Sony Xperia Z3 şi varianta accesibilă Z3 Compact

02.07.2014
Primele imagini cu Sony Xperia Z3 şi varianta accesibilă Z3 Compact

Lansată din luna februarie, actuala serie de telefoane Xperia Z2 nu a apucat să adune prea mult praf stând pe rafturile magazinelor, sau în buzunarele fericiţilor posesori. Aparent nici nu vor avea timp, Sony având deja la stadiu de prototip reprezentanţii viitoarei serii de telefoane Xperia Z3 şi Z3 Compact, pregătind lansarea din această toamnă.

Aşteptată la începutul lunii septembrie, noua gamă Sony Xperia Z3 va fi probabil dezvăluită cu ocazia expoziţiei IFA 2014, organizată la Berlin.

Sony Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact

Fără schimbări drastice de design, Xperia Z3 se prezintă într-o carcasă cu benzi laterale mai înguste, lăsând mai mult spaţiu util pentru ecran. În plus, atât Xperia Z3 cât şi modelul Z3 Compact par să aibă difuzoare stereo orientate în faţă, delimitate de cele două fante plasate simetric deasupra şi dedesubtul ecranului.

Din păcate în afara trăsăturilor vizibile în imagini nu sunt cunoscute prea multe detalii despre viitoarea serie de telefoane Sony Xperia. Ştim doar că Xperia Z3 Compact va fi prezentat ca un succesor pentru modelul Z1 Compact lansat cu doar o lună înaintea top-ului de gamă Xperia Z2. Ţinând cont de puţinul timp rămas, lansarea unui model Z2 Compact nu ar mai fi justificată.

În lipsa mai multor informaţi şi poze din surse multiple, cele prezentate mai sus trebuie tratate ca simple zvonuri, existând posibilitatea ca imaginea să fi fost falsificată.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult