Realme X2 Pro – preţurile la vânzare în Europa

12.11.2019
Realme X2 Pro - preţurile la vânzare în Europa

Anunţat luna trecută şi pentru piaţa europeană, Realme X2 Pro concurează la cama de buget alături Xiaomi, Huawei Honor şi One Plus. Disponibil la precomandă începând cu data de 4 noiembrie, Realme X2 Pro este livrat începând de astăzi şi cumpărătorilor europeni.

Realme X2 Pro poate fi comandat din versiunea europeană a site-ului Realme, respectiv din oferta Amazon, a două variantă fiind disponibilă pentru Spania, Belgia, Franţa, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia şi Marea Britanie.

Telefonul foloseşte o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 855. Carcasa acoperită cu sticlă faţă-verso adăposteşte un acumulator de 4000 mAh, adaptat cu tehnologia SuperVOOC pentru a permite încărcare rapidă la puterea de 50W, folosind adaptorul AC inclus în pachetul cu accesorii. Fiind vorba de un chipset Qualcomm, standardul Quick Charge 3 este de asemenea suportat, împreună cu adaptoare AC livrate de alţi producători.

La partea din faţă, Realme X2 Pro ne întâmpină cu un ecran Fluid AMOLED de 6.5 inch, cu rezoluţie FHD+ şi senzor de amprentă integrat. Pe spate găsim o cameră foto bazată pe senzorul Samsung GW1 de 64MP, cuplat unui obiectiv cu lentile f/1.8 şi capabil să obţină poze în condiţii de luminozitate redusă folosind rezoluţie 16MP. Sistemul quad-camera mai include un modul ultra-wide de 8MP, cameră de 13MP pentru funcţia zoom optic şi senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor bokeh în pozele tip portret.

Realme X2 Pro este oferit în versiunile de culoare Neptune Blue şi Luna White şi cu trei nivele de echipare: 6GB/64GB la preţul de 399 euro, 8GB/128GB  la 449 euro şi 12GB/256GB pentru 499 euro. Rezidenţii din Marea Britanie pot comanda însă doar varianta 8GB/128GB memorie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult