Redmi Note 9 Pro primeşte listă preliminară cu specificaţii

10.03.2020
Redmi Note 9 Pro primeşte listă preliminară cu specificaţii

Xiaomi a anunţat la începutul acestei luni că seria Redmi Note 9 va debuta în India, pe 12 martie, urmată la ceva timp de modelul Redmi Note 9 Pro. Probabil că ambele produse vor ajunge şi ofertele magazinelor non-asiatice, însă calendarul complet de lansări nu este cunoscut, deocamdată.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Redmi Note 9 Pro vine echipat cu un ecran FHD+ de 6,67”, având rată de aspect 20: 9 şi perforaţie aplicată în dreptul camerei frontale de 16MP. La interiorul carcasei vom găsi o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 720G, ajutat cu 6 GB memorie RAM şi 128 GB spaţiu de stocare intern.

Următorul flagship de buget din gama Redmi este aşteptat să ofere o configuraţie quad-camera la partea din spate, având ca element principal un modul de 48MP, sistat cu o cameră wide-angle de 8MP, cameră macro de 5MP şi senzor ToF pentru aplicarea efectelor de profunzime.

Ecranul cu suprafaţă generoasă este susţinut cu un acumulator pe măsură, având o capacitate de 5020 mAh. Pachetul include şi un adaptor AC cu putere de 18W.

Apărând mai degrabă ca un upgrade minor adus actualului model Note 8 Pro, telefonul este aşteptat să îmbunătăţească uşor performanţele foto şi capabilităţile ecranului. Xiaomi va oferi Redmi Note 9 Pro în patru versiuni de culoare Aurora Blue, Glacier White şi Interstellar Black.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult