S-series, tehnologia nu e totul

11.05.2007
S-series, tehnologia nu e totul

S-series este un concept de telefon mobil imaginat de către designerul Simon Enever, care încearcă să abordeze mai mult latura estetică a unui astfel de dispozitiv, comparativ cu cea tehnică. Îmbinând tehnologia de ultimă oră şi ergonomicitatea cu un design special, S-series poate fi un jucător de vază pe piaţa telefoanelor mobile de lux într-un viitor apropiat.

S-series

Producătorii de telefoane mobile au lansat în ultimul timp dispozitive tot mai avansate din punct de vedere tehnic, neglijând oarecum aspectul exterior, care, deşi este decent, nu are nimic special. S-series se opune acestui curent, punând imaginea pe primul loc, dar acordând atenţia necesară şi părţii tehnice. Materiale precum lemnul, din care e confecţionată o parte din carcasă, conferă acestui model un aer aparte, aristrocratic. Tehnologic, S-series nu duce lipsă de funcţii complexe, de un ecran de dimensiuni cosiderabile sau de cameră integrată.

S-series S-series

Un alt concept pe care Simon Enever încearcă să îl aplice aici este cel de telefon mobil ergonomic. Funcţiile de bază sunt accesibile utilizatorului fără a fi nevoie să deschidă tastatura principală, sliderul fiind acţionat doar atunci când avem nevoie să introducem diverse texte. Astfel, folosirea lui S-series este mai simplă, aplicaţiile putând fi accesate mult mai rapid şi comod.

S-series este un concept momentan, însă se poate dovedi a fi mai mult decât un telefon cu slider obişnuit, aspectul şi funcţionalitatea sa putându-l transforma într-un best-seller.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News