Samsung pregăteşte o nouă versiune de culoare pentru Galaxy Note 9

12.09.2018
Samsung pregăteşte o nouă versiune de culoare pentru Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 a debutat într-o paletă de culori menite să atragă atenţia, Samsung lăsând puţine opţiuni celor care preferă mai degrabă un aspect discret. Varianta pe negru a telefonului este o alegere uşoară pentru clienţii business şi utilizatori care nu sunt atraşi de culori stridente, iar în curând vom putea alege şi o altă nuanţă foarte populară.

Apărută deja într-o imagine de prezentare, varianta pe argintiu a lui Galaxy Note 9 ar putea fi şi una dintre cele mai elegante, în măsură să accentueze trăsăturile de design fără a scoate în evidenţă urmele de transpiraţie şi murdărie.

Ediţia Galaxy Note 9 Silver, sau Arctic Silver, este „aproape” confirmată pentru Statele Unite, însă probabil va ajunge şi în stocurile magazinelor europene. Un aspect interesant, accesoriul S Pen pare să fie asortat cu tema de culoare a carcasei, preluând integral nuanţa de argintiu.

Oficial, Galaxy Note 9 este disponibil în versiunile de culoare Metallic Copper, Ocean Blue, Lavender Purple şi Black, includerea unei ediţii Silver părând o alegere logică.

Din punct de vedere estetic, Galaxy Note9 se aseamănă mult cu modelul Note8, prezentând aceleaşi linii generale de design. Cu dimensiuni 161.9 x 76.3 x 8.8mm, Galaxy Note9 este puţin mai scurt decât modelul anterior, dar ceva mai gros şi mai lat, dând impresia că Samsung a optimizat forma carcasei pentru a face loc unui acumulator de capacitate mărită.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult