Samsung Galaxy S III: colosul sud coreean a ieşit să impresioneze

Samsung Galaxy S III: colosul sud coreean a ieşit să impresioneze

Samsung are un cuvânt greu de spus cu Galaxy S III, mai ales prisma faptului că este un dispozitiv ce succedă mega hit-ul SGS II, un smartphone apreciat în întreaga lume şi nominalizat la categoria „Best Smartphone” în cadrul Global Mobile Awards.

Viitorul top de gamă, Samsung Galaxy S III, urmează să fie prezentat la Mobile World Congress 2012 (27 februarie – 1 martie, Barcelona).

Dacă este să ne luăm după zvonuri, Galaxy S III a ajuns deja pe mâinile lui Eldar Murtazin, un jurnalist de notorietate, recunoscut pentru informaţiile pe care le face publice înainte de lansarea produsului final. Conform acestuia, SGS III are în componenţă o unitate de procesare quad-core ce rulează la o frecvenţă de 1.5 – 1.6 GHz.

Samsung Galaxy S III

Ecranul are o rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), iar camera dispune de un senzor performat capabil să producă fotografii de dimensiuni mari (maximum 12 MP) şi să filmeze Full HD.

Sistemul de operare este, aşa cum ne aşteptam, ultima iteraţie de Android – Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samsung Galaxy S III ar urma să ajungă în magazine la primăvară, cel mai devreme în aprilie. Principalii săi concurenţi sunt HTC Edge şi LG X3, ambele cu procesor quad-core. Cu siguranţă lista se va mări în lunile viitoare, când şi alţi producători vor anunţa astfel de dispozitive performante.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News