Samsung Galaxy S III ne încântă cu prezenţa sa!

25.05.2012
Samsung Galaxy S III ne încântă cu prezenţa sa!

Samsung Galaxy S III este telefonul momentului. Prin amabilitatea Vodafone Romania, vă putem prezenta pe Go4it.ro un test amănunţit cu acest terminal de top. Imaginile de mai jos şi cele din galerie nu pot să reflecte corect calitatea construcţiei şi imaginea excelentă oferită de ecran. Vom încerca în continuare să vă prezint primele impresii, urmând ca săptămâna viitoare să publicăm testul complet cu Samsung Galaxy S III.

Samsung Galaxy S III în teste!

La prima vedere, telefonul nu pare să fie foarte mare. Pus alături de Galaxy S II el nu este cu mult mai mare. Diferenţa de la un ecran de 4.3″ la unul de 4.8″ o observi însă atunci când începi să-l butonezi. Îmi place suprafaţa mare de afişare, ce arată superb în ciuda faptului că este o matrice AMOLED PenTile. Din păcate, dacă Samsung Galaxy S III este utilizat cu o singură mână, degetul mare nu ajunge uşor în toate colţurile.

Samsung Galaxy S III - Ceramic White

Cu o densitate de 306 DPI, este aproape imposibil să diferenţiezi pixelii pe ecranul telefonului. Unghiurile de vizibilitate sunt excelente, însă poate fi observat efectuld e ghosting la mişcare rapidă a unui obiect pe ecran. Camera foto este destul de rapidă, însă nu am reuşit să-mi fac o părere asupra calităţii pozelor.

;

Gesturile oferite de Samsung Galaxy S III sunt foarte interesante şi apreciez faptul că producătorul te lasă să le activezi doar pe cele care-ţi plac. Vom vorbi în detaliu despre ele şi despre multe alte aspecte în testul pe care-l vom publica săptămâna viitoare. Pentru ce interesaţi, Samsung Galaxy S III poate fi precomandat pe site-ul Vodafone.ro.

Samsung Galaxy S III are un ecran superb!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News