Samsung ‘GT-i9300’ – Galaxy S III în toată splendoarea sa?

23.03.2012
Samsung 'GT-i9300' - Galaxy S III în toată splendoarea sa?

După nenumărate schiţe şi presupuse poze de presă, Samsung Galaxy S III a fost surprins pentru prima dată într-o poză de amator, suficient de bună calitativ pentru a ne face o impresie corectă despre cum arată cel mai râvnit model smartphone de la Samsung.

Samsung 'GT-i9300'

Referit după numele său de cod – Samsung GT-i9300, presupusul Galaxy S III este un smartphone lipsit de butoane fizice, dar cu un ecran de dimensiuni impresionante, protejat de un scut din sticlă minerală încadrat de o carcasă cu margini uşor pătrăţoase.

În interfaţa afişată pe ecran putem observa un app drawer cu aplicaţii şi widget-uri grupate alăturat, iar sub acestea avem cele trei butoane virtuale cu design specific sistemului Android 4.0, ce înlocuiesc butoanele tactile prezente la telefoanele cu Android 2.3.

Samsung 'GT-i9300'

Deoarece Samsung Galaxy S II este numit GT-i9100, iar variaţia Galaxy Nexus poartă numele de cod GT-i9250, modelul GT-i9300 prezentat în imagine ar putea fi de fapt o versiune actualizată a lui Galaxy S II. Pe de altă parte, numele GT-i9300 a mai fost asociat în trecut şi cu un presupus model smartphone echipat cu ecran de rezoluţie relativ mică – 1024×600 pixeli, prea puţin pentru pretenţiile lui Galaxy SIII.

Astfel, este posibil ca Samsung GT-i9300 să fie de fapt un smartphone nedescoperit până acum, diferit de deja faimosul Galaxy S III.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult