Noi imagini cu Samsung Galaxy S5 Prime, varianta cu dotări de lux a telefonului Galaxy S5

Noi imagini cu Samsung Galaxy S5 Prime, varianta cu dotări de lux a telefonului Galaxy S5

Referit după numele Galaxy F, sau Galaxy S5 Prime, varianta cu dotări super-premium a telefonului Galaxy S5 şi-a făcut apariţia într-o primă serie de imagini neoficiale, arătând finisaje cu aspect de metal şlefuit şi un ecran chiar mai mare decât oferă actualul top de gamă Samsung.

Samsung Galaxy S5 Prime vs Galaxy S5

Potrivit informaţiilor obţinute din surse neoficiale, Samsung Galaxy S5 Prime vine echipat cu un ecran AMOLED de 5.25”, suportând rezoluţie QHD (2560×1440). Cu toate acestea telefonul va avea dimensiuni comparabile modelului actual, ecranul fiind instalat într-o carcasă cu ramă foarte îngustă.

Samsung Galaxy S5 Prime

Interiorul ascunde un chipset din noua serie Snapdragon 805 de la Qualcomm, având CPU quad-core bazat pe nucleul Krait 450, proiectat pentru a suporta frecvenţe de până la 2.7GHz. Şi nucleul grafic Adreno 420 promite un spor de performanţă major, iar cantitatea de 3GB memorie RAM ar trebui să fie suficientă pentru cerinţele jocurilor de Android şi aplicaţii.

Samsung Galaxy S5 Prime - vedere din spate

Pe spatele carcasei frumos finisată se află o cameră foto de 16MP, prevăzută cu sistem de stabilizare optică şi blitz LED cu două tonalităţi de lumină.

Cu statut de zvon, la fel ca şi specificaţiile enunţate mai sus, data de lansare pentru Galaxy S5 Prime este departe de a fi stabilită cu certitudine, însă putem lua ca reper perioada lunii septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult