Galaxy S6 şi varianta Galaxy S6 Edge, arătate într-o presupusă imagine de prezentare

06.02.2015
Galaxy S6 şi varianta Galaxy S6 Edge, arătate într-o presupusă imagine de prezentare

Provenind de la un distribuitor sud-coreean de electronice, imaginea apărută în presa locală arată ceea ce pare a fi viitorul top de gamă Samsung Galaxy S6, pus alături de versiunea sa cu ecran curbat pe ambele laturi, Galaxy S6 Edge.

Aparent, pregătită pentru folosirea în pliante de promovare, renderizarea computerizată ilustrează spatele telefonului Galaxy S6 (stânga), arătând camera foto înălţată peste profilul capacului încadrat de o ramă metalică. Cu aspect mai voluminos, următoarele două exemplare par a fi instalate în carcase de protecţie, aparţinând brandului local Verus.

Galaxy S6 şi varianta Galaxy S6 Edge, arătate într-o presupusă imagine de prezentare

De interes pentru noi, exemplarele ilustrate în partea dreaptă prezintă o carcasă cu marginile retrase pe ambele laturi, lăsând loc scutului din sticlă. Pe ecranul curbat, vizibil şi din lateral, nu par să fie redate elemente de interfaţă, aranjamentul pregătit de Samsung rămânând deocamdată un mister.

Exceptând forma ecranului, cele variante Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge par să împartă un design exterior similar, folosind aceeaşi ramă metalică observată deja la telefoanele din seria Galaxy Note 4. Din păcate imaginile nu relevă dacă şi restul carcasei este confecţionată din aluminiu.

Contactaţi pentru confirmarea autenticităţii imagini, reprezentanţii Samsung şi cei ai producătorului Verus au refuzat orice comentarii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult